Anasayfa
Hakkımızda
KİK Kararları
Yargı Kararları
Haberler
Genel
Güncel Mevzuat Değişikliği
Bize Sorun
İletişim
Kik Kararları Kategori
ALT YÜKLENİCİ
ALTERNATİF TEKLİF - BİRDEN FAZLA TEKLİF
ANALİZLER
ARAÇ KİRALAMA / TAŞIMA
ARİTMETİK HATA
AŞIRI DÜŞÜK TEKLİFLER ( Hizmet Alımları )
AŞIRI DÜŞÜK TEKLİFLER ( Mal Alımları )
AŞIRI DÜŞÜK TEKLİFLER ( Yapım İşi )
BANKA REFERANS MEKTUPLARI VE TEYİTLERİ
BELLİ İSTEKLİLER
BENZER İŞLER
BİLANÇO ve CİRO BİLGİLERİ
BİLGİ BELGE EKSİKLİĞİ
BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELLERİ
CEZALAR - SÖZLEŞMELER - SÖZLEŞMENİN FESHİ
ÇÖP TOPLAMA İHALELERİ
DEMONSTRASYON
DİPLOMA VE MEZUNİYET BELGELERİ
E-TEKLİF
EKAP
ELEKTRONİK İHALE
FİYAT DIŞI UNSURLAR - FİYAT AVANTAJI
FİYAT FARKI
GEÇİCİ TEMİNATLAR VE TEMİNAT MEKTUPLARI
HAKEDİŞLER
İHALE DOKÜMANLARI
İHALE İPTAL NEDENLERİ
İHALE KOMİSYONLARI
İLANLAR
İŞ DENETLEME / İŞ YÖNETME BELGELERİ
İŞ DENEYİM BELGELERİ
İŞ DENEYİM BELGELERİ ( Hizmet Alım İşleri )
İŞ DENEYİM BELGELERİ ( Özel Sektör )
İŞ DENEYİM BELGELERİ ( Yapım İşleri )
İŞ DURUM BELGELERİ
İŞ ORTAKLIĞI ( ORTAK GİRİŞİM-KONSORSİYUM GİRİŞİMLER )
KESİNLEŞEN İHALE KARARLARI
KURA ÇEKİMİ
MAKİNE VE EKİPMANLAR
MAL ALIM İHALELERİ
MALZEMELİ YEMEK HİZMETİ ALIM İHALELERİ
MUHTELİF KARARLAR
NOTER ONAYLI BELGELER
ORTAKLIK DURUM BELGELERİ
PAZARLIK USULÜ İHALELER
PERSONEL ÇALIŞMASINA DAYALI HİZMET ALIM İHALELERİ
PERSONEL ÇALIŞMASINA DAYALI OLMAYAN HİZMET ALIM İHALELERİ
PUANLAMA ( Hizmet Alım İşleri )
REKABET
SİGORTA VE VERGİ BORÇLARI
ŞİKÂYET / İTİRAZEN ŞİKÂYET BAŞVURULARI ( İDAREYE-K.İ.K. NA)
SINIR DEĞER
STANDART FORMLAR
TEBLİGATLAR VE ŞİKAYET SÜRELERİ
TEKLİF MEKTUBU/GEÇERLİLİK SÜRELERİ ve TEKLİF CETVELLERİ
TEKLİF VERMEYE ENGEL DURUMLAR
TEKLİF ZARFLARI
TİCARET ODASI BELGELERİ / TİCARET SİCİL GAZETELERİ
VEKALETNAMELER
YAKLAŞIK MALİYET
YASAKLAMA-YASAK FİİL VE DAVRANIŞLAR
YETERLİK BELGELERİ
YETERLİK BİLGİLERİ TABLOLARI ( E-İHALE )
ZEYİLNAMELER
Tüm Kik Kararları
Abonelik
Abone Girişi
Banka Hesapları
İHALE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
Anket
* Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Kötü
İdare Eder
İyi
Çok İyi
Kik Kararları
Tüm İhale Kararları
Aşırı düşük savunmaya cevap vermeyen isteklinin, ihale üzerinde bırakılan istekli hakkında itirazda bulunma ehliyetinin bulunup bulunmadığı hakkında açıklayıcı karar.
K.İ.K. un düzeltici işlem kararından sonra, idare tarafından projenin değiştirildiği gerekçesi ile ihalenin iptali mevzuata uygun mudur?
K.İ.K. un düzeltici işlem kararına rağmen idare tarafından, işin yapılacağı dönemin iklimsel koşullara uygun olmadığı gerekçesi ile ihalenin iptal edilmesi mümkün müdür?
Düzenlenen zeyilnamenin, isteklilere süresi içerisinde bildirilemediği gerekçesi ile ihalenin iptal edilmesi mümkünmüdür?
İhale üzerinde kalma olasılığı bulunmayan isteklinin, Kesinleşmiş Sigorta prim borcu olduğu gerekçesi ile Geçici teminatın irat kaydedilmesi mevzuata uygunmudur?
Kesinleşen ihale kararı ekinde, ihale komisyon kararının isteklilere gönderilmemesi mevzuata aykırılık teşkil eder mi?
Birim fiyat teklif cetvelinde teklif edilen toplam tutarın, virgülden sonra dört haneli olarak yazılıp teklif verilmesi, teklifin değerlendirme dışı bırakılmasına neden olur mu?
İdari şartnamede ve ihale ilanından belirtilmeyen, ancak teknik şartnamede belirtilen belgenin sunulmaması nedeniyle teklifin değerlendirme dışı bırakılması mevzuata uygunmudur?
Proforma faturalarda, birim fiyatın yarım kuruşun altında olmakla birlikte, miktar ile birim fiyatın çarpımı yarım kuruşun üzerinde olması durumunda teklifin değerlendirme dışı bırakılması mevzuata aykırılık teşkil eder mi?
Demirbaş defterine kayıtlı olan makine ve ekipmanların alış bedelleri esas alınarak analiz düzenlenmesi mümkün müdür?
Teklif zarfı içerisinde bulunan bazı belgelerin, ASLI İDARECE GÖRÜLMÜŞTÜR şerhinin ihale tarihinden önce yapılmadığı gerekçesi ile teklifin değerlendirme dışı bırakılması mevzuata uygunmudur?
Birim fiyat teklif cetvelinde, fiyatlarda virgülden sonra 2 haneden fazla rakam yazıldığı gerekçesi ile teklifin değerlendirme dışı bırakılması mevzuata uygunmudur?
İsteklilere verilen Mahal listesi ile projedeki mahallere ait bilgilerin birbiri ile örtüşmemesi ihalenin iptal edilmesini gerektirir mi?
İhaleye ait kesinleşen ihale kararından sonra, Projenin hatalı olduğu gerekçesi ile ihalenin iptal edilmesi mevzuata uygunmudur?
Birim fiyat teklif cetvelinde yapılan çarpım sonucunun, virgülden sonraki iki hanenin Yukarı doğru değil aşağı doğru yuvarlanması aritmetik hata olarak değerlendirilebilir mi?
Bilanço değerlerinin uygun olmadığının fark edilmesi üzerine, ihale tarihinden sonra vergi dairesine tahakkuk ettirilen bilanço geçerlimidir?
Teklif mektubunda, işin adının doğru yazılmış olmasına rağmen, idare adının ve İhale Kayıt numarasının yanlış yazılması teklifin değerlendirme dışı bırakılmasına gerekçe olur mu?
İş ortaklığı beyannamesinde, Pilot ortağın kim olduğunun belirtilmiş olmasına rağmen, ortaklık oranlarının belirtilmemesi, teklifin değerlendirme dışı bırakılmasına neden olur mu?
Teklif mektubundaki yazılı bulunan vergi dairesi adının ve numarasının, sunulan diğer belgelerde farklı olması teklifin değerlendirme dışı bırakılmasına gerekçe olabilir mi?
İş ortaklığı beyannamesinde, ortaklardan birinin hisse oranının belirtilmemiş olması, teklifin değerlendirme dışı bırakılmasına neden olur mu?
İlk Sayfa
Önceki Sayfa
241
242
243
244
245
Sonraki Sayfa
Son Sayfa
Faydalı Linkler
Kanunlar
Yönetmelikler
Tebliğler
Yapım İşleri Sınır Değer Hesaplama
Belge Güncelleme
Kik İşçilik Modülü
Bilanço Güncelleme
Aylık Yİ-ÜFE Tablosu
Standart Formlar
Yapım İşleri Formları
Hizmet Alım İşleri Formları
Mal Alım İhaleleri
İdareye İtiraz Dilekçesi
Kamu İhale Kurumuna İtirazen Şikayet Dilekçesi
Sağlık Mh. Marmara Sk. No16/16 Çankaya/ANKARA
info@
ihale
mevzuat
.
com
+90 312 232 00 25
+90 507 639 14 93
info@ihalemevzuat.com
www.ihalemevzuat.com
Anasayfa
Hakkımızda
Kik Kararları
Yargı Kararları
Bize Sorun
Eski Sorular
İletişim
Banka Hesapları
Kanuni Zorunluluk
İade & İptal
Gizlilik ve Güvenlik
Son Eklenen Kararlar
En Çok Okunanlar
Bize Sorun
© Copyright 2014 İhale Mevzuat.
Web Tasarım
Seo
web tasarım
düğün paketi
herşey dahil düğün paketleri
ankara mobilya
nike tech
nike tech
nike tech fleece
Nike Tech Fleece